52 yıl önce Bursa'da küçük bir atölyede başlayan geleneksel unlu mamul üretimi, bugün iki kardeşin elinde küresel bir lezzet yolculuğuna dönüştü. Babalarından devraldıkları bu değerli mirası yaşatan kardeşler, fabrikada ürettikleri simit, açma, boyoz gibi yöresel lezzetleri dondurarak hem yurt içindeki hem de dünyanın üç kıtasında yer alan 20 ülkedeki müşterilerine ulaştırıyor.
Oluşturulma Tarihi: 31 Temmuz 2024, Çarşamba 15:04
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bursa'da yerel işletmenin küresel başarı hikayesi
52 yıl önce Bursa'da küçük bir atölyede başlayan geleneksel unlu mamul üretimi, bugün iki kardeşin elinde küresel bir lezzet yolculuğuna dönüştü. Babalarından devraldıkları bu değerli mirası yaşatan kardeşler, fabrikada ürettikleri simit, açma, boyoz gibi yöresel lezzetleri dondurarak hem yurt içindeki hem de dünyanın üç kıtasında yer alan 20 ülkedeki müşterilerine ulaştırıyor.
Oluşturulma Tarihi: 31 Temmuz 2024, Çarşamba 15:04
İHA
Galeriler
Orhan Kara Anaokulu C Sınıfı Yerli Malı Haftası'nı coşkuyla kutladı
Bursa’da Suriyelilerin geri dönüşü konut piyasasını etkiledi mi?
Bursaspor’un kamp programı açıklandı
Bursa'da hangi saatte ezan okunacak? Bursa namaz vakitleri| 21 Aralık 2024
Bursa’da medikal malzeme dolandırıcılığı: 6 sanık tutuklu
Bursa'da Mimar Sinan Otobüs Garajı hizmete açıldı!
BUSKİ’den kış için önemli uyarı: Donmuş su sayaçları için ne yapılmalı?
Ömer Ziyâddîn Dağıstânî'nin hayatı kaleme alındı!
Evi dönüşüme giren vatandaşları ilgilendiren haber! Artırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çığ felaketi ile ilgili açıklama!