Moda Akademisi ilk sınavını gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Moda Akademisi, ilk kursiyer adaylarını belirlemek amacıyla alanında uzman jüri üyeleri eşliğinde çeşitli sınavlar gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
Moda Akademisi ilk sınavını gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, SEKA Kâğıt Fabrikası içindeki SEKA Sanat İhtisas Merkezi'nde bulunan Moda Akademisi'nde eğitim alacak kursiyerler için ilk sınavı başarıyla gerçekleştirdi. 1 Ekim 2024'te kapılarını açacak olan akademide, alanında uzman jüri üyeleri tarafından adaylar belirlendi. Kazanan asil listeleri, 25 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00'te www.istihdamakademileri.com adresinde yayınlanacak.

Uzman Jüri Üyeleri

Moda Akademisi, katılımcılara sektörün yeniliklerini ve taleplerini yakından takip etme imkanı sunuyor. Sınavlar, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Yüksel Şahin, Kocaeli Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Toprak Temel gibi akademisyenler ve moda sektörünün uzmanlarından oluşan bir jüri ile uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Adayların Çabası

Adaylar, Moda Koleksiyon Geliştirme, Perakende Koleksiyonu Planlama ve Uygulama gibi çeşitli branşlarda yeteneklerini sergilemek için ter döktü. Sınav, dokuma, tasarım, modelistlik gibi 6 ayrı atölyede yapıldı.

Eğitim Programları ve Donanım

Akademideki eğitim programları, sektör ihtiyaçlarına göre titizlikle hazırlandı. Modern teknolojilerle donatılmış eğitim ortamında, sektör deneyimine sahip eğitmenler ile uygulamalı eğitim verilecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.