Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü mü yapacak? Flaş yanıt...

Günlerdir, Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki 'kafes dövüşü' polemiği konuşuluyor. Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Elon Musk, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg'in kafes dövüşünün şartlarını kabul etmediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2023 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü mü yapacak? Flaş yanıt...

Dünya günlerdir, Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki 'kafes dövüşü' polemiğini konuşuyor. İkili arasındaki iğnelemeler sosyal medyada gündem olurken Kafes dövüşünün yapılıp yapılmayacağı da merak konusu oldu. Musk'tan konuya ilişkin açıklama geldi.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre Elon Musk, Zuckerberg ile İtalya'da "Antik Roma" temasıyla gerçekleştirilmesi gündeme gelen kafes dövüşü konusunda açıklamada bulundu.

İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano'nun kafes dövüşüyle ilgili 11 Ağustos'ta X platformunda paylaştığı gönderiye cevap veren Musk, Sangiuliano'ya "nezaketi ve böyle bir kültürel eğlence organizasyonunu planlama isteği" için teşekkür etti.

Musk, "Antik Roma tarihini tanıtırken aynı zamanda Amerikan gazileri ve İtalya'daki çocuk hastaneleri için de para toplamak istedik. Zuckerberg bu yaklaşımla ilgilenmediği için teklifi reddetti." ifadesini kullandı.

Musk ayrıca, "Zuckerberg yalnızca etkinliği UFC düzenlerse dövüşmek istiyor. Ben her türlü dövüşmeye hazırım." dedi.

Zuckerberg, 13 Ağustos'ta X'e rakip olarak açtığı Threads platformu üzerinden paylaştığı mesajda, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Elon Musk ise Meta CEO'sunun açıklamalarına X platformu üzerinden "Zuck bir tavuk." şeklinde yanıt vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.