Selçuk Türkoğlu Düzce Valisi ile görüştü: "Bursaspor yalnız değildir"

Bursaspor-Düzcespor maçında meydana gelen  her iki taraftan toplam 5 taraftar ve 2 polisin yaralandığı olaylarla ilgili İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu açıklama yaptı. Türkoğlu, Düzce Valisi ile görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
Selçuk Türkoğlu Düzce Valisi ile görüştü: "Bursaspor yalnız değildir"

Düzce’de oynana Düzcespor-Bursaspor maçında yaşanan olaylarda 3’ü Bursasporlu, 2’si Düzcesporlu olmak üzere 5 taraftar, 2 de polis memuru yaralandı.

TÜRKOĞLU, DÜZCE VALİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Yaşanan olaylardan sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, “Bursaspor Yalnız Değildir” diyerek Düzce Valisi Selçuk Aslan ile telefonda görüştüğünü açıkladı.

Bursa Milletvekili Türkoğlu, Düzce Valisi Aslan’dan yaralıların tedavisinin yapıldığı, gözaltındaki 3 taraftarla ilgili prosedürün hızla tamamlanacağı ve tüm Bursasporlu taraftarların güvenli bir şekilde tahliyesine çalışdığı, konunun sulh içinde tamamlanması için özel hassasiyet gösterildiği bilgisini aldığını söyledi.

Türkoğlu, sahaya girenin ev sahibi taraftar olduğunu ancak biber gazı, plastik mermi ve copla dayak yiyenin Bursasporlu taraftar olmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

“TARAFTARI COPLAMAK YANGINA KÖRÜKLE GİTMEKTİR”

Yaşanan olayların çifte standart olduğunu kaydeden Türkoğlu, “Stat dışında kalan biletli arkadaşlarının tribünlere alınmasını istemesi suç değildir.  Takımının peşinden deplasmana giden ve maçı izlemek istediğini haykıran taraftarı acımasızca coplamak, tazyikli su sıkmak da, yangına körükle gitmektir” diye konuştu.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamayı şu sözlerle sürdürdü.

“Bursaspor taraftarına 250 kişilik yer ayrılmış, ama 1300 taraftar gelmiş, yine de biz içeriye 400 kişi aldık” demek, biletleri olduğu halde maçı izleyemeyen taraftarlara yapılmış büyük bir haksızlıktır.

Bu arada tribünlerdeki Bursaspor taraftarını tahrik edenlere de bir yaptırım uygulanmalıdır!

Bu çifte standart, şayet, şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Bursaspor’u daha sezon başında yıldırmaksa! Bilinsin ki, bu oyun asla tutmaz!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.