MHP Bursa'dan Bursaspor'a destek!

MHP Bursa İl Başkanlığı'nın Bursaspor'a yönelik başlattığı destek kampanyasına Başkan Enes Çelik'ten teşekkür geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 15:06
Kaynak: İHA
MHP Bursa'dan Bursaspor'a destek!

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin öncülüğünde, teşkilat üyeleri Bursasporstore’den forma satın alarak anlamlı bir kampanya başlattı. Alınan formalar, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklara hediye edildi. Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri, bu jestle gönüllere su serpti.

Başkan Tekin, kampanya hakkında şu ifadeleri kullandı: "Taraftarlarımızın dediği gibi babadan evlada miras bu sevda.. Biz de MHP olarak satın aldığımız formaları evladlarımıza hediye ediyoruz ve diyoruz ki ; Baba evlad elele hep beraber süper lige Buradan tüm Bursalı baştacımız analarımızı babalarımızı Bursa’ya Bursaspor’a destek için evlatlarına forma hediye etmeye davet ediyoruz. Bursa ve Bursaspor kenetlenerek bireyden öte ne kadar büyük bir aile olduğunu tüm ülkeye ispat edecektir”

Bursaspor Başkanı Enes Çelik’in de katıldığı etkinlikte duygusal anlar yaşandı.

BAŞKAN ÇELİK'TEN TEŞEKKÜR 

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı'na başlatmış oldukları destek kampanyası nedeniyle teşekkür etti. Çelik, Bursasporstore’dan forma satın alarak Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklara hediye eden MHP Bursa İl Başkanı Muhammed Tekin ve teşkilat üyelerine özel bir teşekkür mesajı yayımladı.

MHP Bursa'dan Bursaspor'a destek! Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.