Hava Durumu

Bursaspor'un eski oyuncusu futbolu bıraktı!

Bursaspor'un eski futbolcusu Erdem Özgenç, kaptanlığını üstlendiği Pendikspor Kulübü'nde yeni bir göreve getirildi. Özgenç, Pendikspor'da Sportif Direktör olarak görev yapmaya başlayarak kariyerinde yeni bir adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:32
Muhabir: Fethiye AKIN
Bursaspor'un eski oyuncusu futbolu bıraktı!

Bursaspor'un eski isimlerinden Erdem Özgenç, futbol hayatına veda ederek yeni bir döneme adım attı. Son 3 sezondur formasını giydiği Pendikspor'da başarılı bir performans sergileyen Özgenç, artık Pendikspor'un sportif direktörü oldu.

Bursaspor'un eski oyuncusu futbolu bıraktı!-Bursa Hayat Gazetesi-2

Sağ bek mevkiinde görev yaptığı yıllarda hem yeteneği hem de kulübe olan bağlılığıyla dikkat çeken Erdem Özgenç, Bursaspor taraftarının gönlünde taht kurmuştu. Yeşil-beyazlı forma altında gösterdiği mücadele ve başarılı performansıyla hafızalarda yer eden deneyimli futbolcu, şimdi de yöneticilik görevini üstlenerek spor hayatına devam edecek.

ERDEM ÖZGENÇ KİMDİR?

Futbola Yoncaspor altyapısında başlayan Erdem Özgenç, İstanbulspor ve Fenerbahçe gibi önemli kulüplerin alt yapılarında yetiştikten sonra profesyonel kariyerine Maltepespor'da adım attı. 2. Lig ve 1. Lig'de forma giyen Özgenç, özellikle Boluspor'da gösterdiği performansla dikkat çekti. 2008-2009 sezonunda Boluspor'a transfer olan oyuncu, takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Özellikle son dakika golleriyle takımına birçok kez galibiyet getiren Özgenç, taraftarların gönlünde taht kurdu.

2011-2012 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'a transfer olan Erdem Özgenç, ilk sezonunda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenen performansı gösteremese de, sonraki yıllarda takımın sağ bek mevkiinde önemli bir rol üstlendi. Avrupa kupalarında da forma giyen Özgenç, kulübün önemli oyuncularından biri haline geldi.

Şu anda Pendikspor'da forma giyen Erdem Özgenç, kariyeri boyunca gösterdiği mücadele ve başarıyla Türk futboluna önemli katkılar sağladı. Sağ bek mevkiinde hem defansif hem de ofansif görevleri başarıyla yerine getiren Özgenç, hırslı ve mücadeleci oyunuyla dikkat çekiyor

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.