Hava Durumu

Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman?

Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan sorular arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman? sorusunun yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:46
Muhabir: Ali KAMUR
Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman?

Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman? sorusu, arama motorlarında sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, bu önemli karşılaşma ne zaman yapılacak? İşte detaylı cevabı...

BURSASPOR - KÜTAHYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Nesine 3. Lig 1. Grup 8. hafta karşılaşmalarında, Bursaspor - Kütahyaspor karşılaşması 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman?-Bursa Hayat Gazetesi-2

GOL YEMEYEN TEK TAKIM

Nesine 3. Lig 1. Grup 7. hafta karşılaşmaları kapsamında 20 Ekim 2024 Pazar günü deplasmanda Silifke Belediyespor ile mücade eden Bursaspor, bu zorlu karşılaşmadan 0-0'lık beraberlik ile ayrıldı. Bu sonuçla birlikte sezona güçlü bir başlangıç yapan Yeşil-Beyazlı takım ikinci beraberliğini alarak toplam puanını 17'ye yükseltti.

Bursaspor sezon başından itibaren çıktığı toplam 6 maçta gol yemeyerek, profesyonel liglerde gol yemeyen takım ünvanını son karşılaşmada da sürdürdü.

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.