Bursaspor Basketbol kombineleri satışta!

Bursaspor Basketbol resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, "2024-2025 sezonu Kombinelerimiz satışta!" ifadeleri yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor Basketbol kombineleri satışta!

Bursaspor Basketbol Takımı, yeni sezon için heyecan verici bir haber verdi. Kulübün resmi X hesabından yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 sezonu kombineleri satışa sunuldu. Yeşil-beyazlı ekibin taraftarları, bu sezon da takımına yakından destek olmak için kombinelerini alabilirler.

Bursaspor, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Avrupa kupalarında mücadele edecek. Takımın başarılı bir sezon geçirmesi beklenirken, taraftarların da tribünlerde yerlerini alarak takımlarına güç vermeleri bekleniyor.

Bursaspor Basketbol resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, "2024-2025 sezonu Kombinelerimiz satışta! Bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve EuropeCup'ta mücadele edecek olan Bursaspor Basketbol Takımı’nın yanında olarak bu basketbol coşkusuna siz de ortak olabilirsiniz. Takımımızın 2024-2025 sezonunda Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşmaların kombineleri satışta! Kombinenizi şimdi alarak, bu güzel basketbol deneyimini kaçırmayın!" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.