Hava Durumu

Bursaspor Basketbol’dan Alex Gavrilovic'in sakatlığına ilişkin açıklama

Bursaspor Basketbol oyuncusu Alex Gavrilovic, Fenerbahçe Beko ile oynanan maçta sol ayak bileğinden sakatlandı. Kulüp, yapılan MR sonucunda tam kat yırtık tespit edildiğini ve tedavi sürecinin başladığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor Basketbol’dan Alex Gavrilovic'in sakatlığına ilişkin açıklama

Bursaspor Basketbol takımının oyuncusu Alex Gavrilovic, Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında Fenerbahçe Beko ile oynanan karşılaşmada sakatlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Gavrilovic’in sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlığın ciddiyeti ortaya kondu.

Açıklamada, "Sol ayak bileği dış yan bağında tam kat yırtık tespit edilmiştir" denilerek, oyuncunun durumuna ilişkin ayrıntılar verildi. Sakatlanma, maç sırasında meydana geldi ve hemen ardından oyuncunun tedavisine başlandı.

Bursaspor’un sağlık ekibi, tecrübeli oyuncunun en kısa sürede sahalara dönebilmesi için çalışmalara başladı. Kulüp, "Oyuncumuz Alex Gavrilovic’e geçmiş olsun diler, en kısa sürede aramıza dönmesini temenni ederiz" ifadeleriyle destek mesajını iletti.

Gavrilovic’in sakatlığı, takımın sezon hedefleri açısından önemli bir durum oluştururken, oyuncunun tedavi süreci yakından takip edilecek. Bursaspor taraftarları, Gavrilovic’in sağlığına kavuşarak tekrar takıma katılmasını umutla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.