Bursa takımına sahip çıkıyor: Bursaspor'a destek yağmuru!

TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, 1. Grup’taki ilk maçına çıkıyor. Deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak olan Bursaspor'a sosyal medyadan destek mesajları yağıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa takımına sahip çıkıyor: Bursaspor'a destek yağmuru!

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor, 1. Grup’taki ilk maçında deplasmanda Düzcespor ile karşı karşıya geliyor. Bursaspor'a sosyal medyada büyük bir destek seli var.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: "Şampiyonluğa giden yolda, sezonun ilk resmi karşılaşmasına bugün Düzce deplasmanında çıkacak olan Bursaspor'umuza yürekten başarılar diliyorum. Marka değerimiz olan köklü kulübümüzün, Bursa'mızı başarılarıyla yeniden gururlandıracağına inancım tam," ifadelerini kullandı.

Bursa Valiliği de destek mesajı yayımlayarak, "2024-2025 futbol sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele edecek Bursaspor’a sezonun ilk maçında Düzcespor deplasmanında başarılar diliyoruz. Sezonun başlangıcını galibiyetle taçlandırmanızı ve nice başarılarla dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyoruz," şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursaspor'un TFF 3. Lig'deki sezonun ilk maçında Düzcespor deplasmanında mücadele edecek olması nedeniyle destek mesajı yayımladı. Başkan Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimizin şampiyon takımı Bursaspor'umuza Düzcespor deplasmanında başarılar diliyorum. Haydi timsah, sezonun ilk maçına galibiyetle başlayalım ve yolun sonu şampiyonluk olsun!"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursaspor'un yeni sezonu ve ilk maçı olan Düzcespor deplasmanı için destek mesajı yayımladı. Başkan Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada:

"Bursaspor’umuza yeni sezonda ve sezonun ilk maçı olan Düzcespor deplasmanında başarılar diliyorum. Şampiyonluk hedefiyle, başarılarla dolu bir sezon olsun!" şeklinde konuştu.

Başkan Aydın’ın bu destek mesajı, Bursaspor taraftarları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Bursasporlu taraftarlar da takımlarına olan desteklerini göstererek, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda başarı dileklerini ilettiler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.