Hava Durumu

Zeytin Kupası'nın şampiyonu Castrol takımı!

Gemlik’te düzenlenen 3. Gemlik Zeytin Kupası Futbol Turnuvası’nın final maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleşen finalde, Castrol takımı, Borusan Boru’yu 1-0 yenerek Zeytin Kupası’nda iki yıl üst üste şampiyonluğunu ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
Zeytin Kupası'nın şampiyonu Castrol takımı!

Gemlik’te düzenlenen 3. Gemlik Zeytin Kupası Futbol Turnuvası Kurumlar Ligi, nefes kesen bir final maçı ile sona erdi. Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan finalde, Castrol takımı, Borusan Boru'yu 1-0 mağlup ederek üst üste ikinci kez Zeytin Kupası'nın şampiyonu oldu.

TURNUVA DETAYLARI

Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediyespor Kulübü ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuva, Gemlik Süper Ligi olarak adlandırıldı. İki buçuk ay süren turnuvada, çeşitli derneklerden, fabrikalardan ve iş yerlerinden oluşan toplam 26 kurum mücadele etti. Final maçı, Gemlik’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu'nun yıldönümüne denk gelecek şekilde organize edildi.

Zeytin Kupası'nın şampiyonu Castrol takımı! Bursa Hayat Gazetesi -2

ÖNE ÇIKAN MAÇLAR

Turnuvanın üçüncülük maçında, MKS ve ÇİMTAŞ takımları karşı karşıya geldi. 0-0 berabere biten normal sürenin ardından penaltılara geçildi. Penaltılarda, ÇİMTAŞ 4-3 galip gelerek üçüncülüğü elde etti.

Final maçında ise Castrol ve Borusan Boru takımları kıyasıya bir mücadeleye girişti. Uzun süre golsüz devam eden maçta, Castrol'ün tek golü ile karşılaşma 1-0 sona erdi. Bu sonuçla birlikte Castrol, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı, Borusan Boru ise ikinci oldu.

Zeytin Kupası'nın şampiyonu Castrol takımı! Bursa Hayat Gazetesi -3

ÖDÜLLER VE KUTLAMALAR

Turnuvanın ödül töreninde dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Duran, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Gemlik İlçe Spor Müdürü Berkant Atasoy tarafından verildi. Şampiyon Castrol takımı oyuncuları, galibiyetlerini aileleri ile birlikte kutladılar ve orta sahada zafer pozu verdiler.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, maçları büyük bir heyecanla izleyerek turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlanmasını destekledi. Bu yıl da büyük bir çekişmeye sahne olan Gemlik Zeytin Kupası, futbol severler için unutulmaz anlar sundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.