Hava Durumu

Voleybolda heyecanlı mücadele: İnegöl Belediyespor - Bursa Güner Karakaya

İnegöl Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Lig 2. Grup'ta 27 Ekim Pazar günü saat 13.00'te İnegöl Kapalı Spor Salonu'nda Bursa Güner Karakaya Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 15:33
Muhabir: Ali KAMUR
Voleybolda heyecanlı mücadele: İnegöl Belediyespor - Bursa Güner Karakaya

İnegöl Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Lig 2. Grup'ta yer alan 12 takım arasında mücadelesini sürdürüyor. Genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken takımımız, 27 Ekim Pazar günü saat 13.00'da İnegöl Kapalı Spor Salonu'nda Bursa Güner Karakaya Spor Kulübü'nü ağırlayacak.

HEDEF ÜST SIRALAR

Geride kalan 4 haftada topladığı 4 puanla 8. sırada yer alan İnegöl Belediyespor, bu önemli karşılaşmada galip gelerek ligde daha iyi bir konuma yükselmeyi hedefliyor. Tamamen İnegöllü gençlerden oluşan takımımız, hem şehrimizi temsil ediyor hem de Türk voleyboluna yeni yetenekler kazandırıyor.

BAŞKAN TABAN'DAN DAVET

Zorlu bir mücadeleye hazırlanan İnegöl Belediyespor, bu önemli maçta ilçe halkının desteğini bekliyor. Belediye Başkanı Alper Taban, "İnegöl Belediyespor sadece şehrin gençleriyle, alt yapı sporcularıyla mücadele eden bir takım. Amacımız Türk sporuna yeni sporcular kazandırmak. Aynı zamanda bu kadrolarla başarılar elde etmek" diyerek İnegöllüleri maçı izlemeye davet etti.  

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.