Vali Demirtaş OSB başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa’da bulunan 17 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
Vali Demirtaş OSB başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, istişarelerde bulunmak amacıyla düzenenlenen toplantıda 17 OSB başkanları ile bir araya gelindiğini açıkladı.

Vali Demirtaş resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda "Bursa Sanayicileri Çiftçilerimizin Yanında" kampanyasnın yol haritasının değerlendirildiğini belirtti.

Demirtaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bursalı üreticilerimizi ve tarımsal üretimi desteklemek, çiftçi, üretici ve iş dünyası arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla Bursalı sanayicilerimizin katkılarıyla başlattığımız "Bursa Sanayicileri Çiftçilerimizin Yanında" kampanyamızın yol haritasını değerlendirmek amacıyla 17 OSB’mizin başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldik. Bu anlamlı kampanyaya destek veren BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Burkay ve tüm iş dünyası temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Devletimiz, her zaman olduğu gibi çiftçilerimizin ve çalışanlarımızın yanında olmaya devam edecek”

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) İbrahim Burkay ise konuya ilişkin, “Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın liderliğinde, şehrimizdeki tarım sektörüne destek olmak hedefiyle başlattığımız “Bursa Sanayicileri Çiftçilerimizin Yanında” kampanyamızın yol haritasını görüşmek üzere organize sanayi bölgelerimizin başkanları ile bir araya geldik” dedi.

Burkay, üreticilerin elinde kalan domateslerin satın alınacağını belirterek, “Bursa Valiliğimizin koordinasyonunda salça üretim tesislerinde ürüne dönüştürdükten sonra fabrikalarımızın çalışanlarına bedelsiz olarak dağıtacağımız bu önemli kampanyaya önderlik eden Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ile destek veren tüm firmalarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.