Ünlü sanatçı Nilüfer Bursa'da sahne alacak

Türk pop müziğinin en önemli seslerinden ve sevilen sanatçılarından biri olan Nilüfer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bursa’da sahne alacak. Peki, Nilüfer konseri saat kaçta ve nerede olacak? Şarkıcı Nilüfer hakkında son dönemde gündeme gelen iddialar neler? Reha Muhtarın geçirdiği kaza sonrası Nilüfer ve oyuncu Deniz Uğur arasında yaşanan olaylara dair detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
Ünlü sanatçı Nilüfer Bursa'da sahne alacak

31 Mayıs 1955 doğumlu Nilüfer, 1970’lı yılların başından itibaren Türk pop müziğinin önde gelen yorumcularından biridir.

İstanbul doğumlu olan Nilüfer, son zamanlarda ünlü televizyon programcısı ve haber sunucusu Reha Muhtar’ın yaşadığı kaza sonrası gündemde adı en çok anılan ünlülerin başında geliyor.

NİLÜFER KİMDİR?

Müziğin efsane isimlerinden biri olan Nilüfer özellikle 70 ve 80’li yıllarda çıkardığı şarkılarla milyonların kalbini fethetti. Nilüfer, günümüzde de müzikseverler tarafından büyük bir hayranlıkla takip ediliyor.

Müzikle çocuk yaşta tanışan Nilüfer, ilk olarak bir yarışmada birincilik kazanarak bu dünyasına adımını attı. "Dünya Dönüyor" gibi unutulmaz şarkılarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan sanatçı, 70'ler boyunca birçok hit şarkıya imza atmıştır.

EUROVISION’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

1978 yılında Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden Nilüfer, bu deneyimle de kariyerine önemli bir adım attı.  Yarışma sonrası da çıkardığı albümlerle başarısını sürdüren sanatçı, Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden biri olarak kabul edildi.

NİLÜFER’İN UNUTULMAZ ŞARKILARI

Nilüfer'in repertuvarında "Boşver", "Göreceksin Kendini", "Başıma Gelenler", "Kar Taneleri", "Mavilim" gibi birçok unutulmaz şarkı bulunmaktadır. Sanatçının şarkıları, yıllar geçmede günümüzde hala severek dinlenir ve söylenir.

Peki Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından biri olan Nilüfer son günlerde neden gündem oldu? Reha Muhtar’ın geçirdiği kaza sonrası Nilüfer ve oyuncu Deniz Uğur arasında yaşanan gerilimlerin kaynağı ne? İşte detaylar.

NİLÜFER VE DENİZ UĞUR OLAYI NE?

İkilinin ilişkisi 2003 yılında sona erdi ancak, Reha Muhtar’ın geçtiğimiz günlerde yaşadığı kaza sonrası hastaneye kaldırılması ve entübe edilmesiyle sanatçı Nilüfer gündemdeki yerini koruyor.

NİLÜFER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Reha Muhtarın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, Muhtar’ın geçirdiği kaza sonrası oğlu Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AÇIKLADI

Yaşanan bu olayların ardından Nilüfer konu ile ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmıştı. Sessizliğini bozan Nilüfer, çocuk kaçırma veya alıkoyma gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Kendisi ile ilgili gündem olan olayların tamamının iğrenç bir iftira olduğunu söyleyen Nilüfer, 4 gündür Bodrum’da kızının ise İstanbul’da olduğunu söyledi.

POYRAZ VE AYŞE NAZLI KARDEŞ

Poyraz’ın annesine gitmek istemediğini belirten Nilüfer, aralarında kan bağı olmasa da kızı Ayşe Nazlı ile Poyraz’ın kardeş olduğunu ifade etti.

Poyraz’ın Ayşe Nazlı’yı aradığını açıklayan Nilüfer, çocukların beraber Reha Muhtar’ın evine gittiğini söyledi.

Daha sonra “Ayşe Nazlı, Poyraz'ı hastaneye getirsin yoksa suç duyurusunda bulunacağız” diye bir telefon geldiğini belirten Nilüfer, kızına hastaneye dönmeleri gerektiğini söyledi.

NİLÜFER BURSA’DA SAHNE ALACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri dolayısıyla şarkıcı Nilüfer, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program dolayısıyla Bursa’da sahne alacak.

NİLÜFER’İN BURSA KONSERİ NEREDE?

Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikler için önce saat 19.30’da Heykel’de toplanılacak. Ardından Heykel’den Kültürpark’a doğru saat 20.00’de fener alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Bursa Kültürpark’ta son bulacak yürüyüş sonrası saat 20.30’da Kültürpark Atatürk Stadyumu girişi Millet Bahçesi’nde ünlü sanatçı Nilüfer sevilen şarkılarıyla Bursalılara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.