Uğur Böcekleri Gündüz Bakımevi'nin ikinci şubesi açıldı

Gemlik'te Uğur Böcekleri Gündüz Bakımevi'nin ikinci şubesi düzenlenen tören ile açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
Uğur Böcekleri Gündüz Bakımevi'nin ikinci şubesi açıldı

Gemlik Belediyesi, Uğur Böcekleri Gündüz Bakımevi'nin ikinci şubesini Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmete açtı. Açılış törenine Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, önceki başkan Mehmet Uğur Sertaslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa Milletvekilleri katıldı.

Başkan Deviren, açılışta yaptığı konuşmada, sosyal belediyeciliğin temelinin çocuklara yapılan yatırım olduğunu vurguladı. İkinci şubenin Montessori Eğitim Sistemi ile eğitim vereceğini belirten Deviren, Umurbey'de üçüncü bir şube açmayı da planladıklarını duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çocukların erken yaşta eğitim almasının önemine değinerek, bakımevinde emeği geçen tüm çalışanları kutladı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise, sosyal ve eğitim alanındaki zorluklara dikkat çekerek CHP'li belediyelerin bu alanda destek sağladığını ifade etti.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yeni Uğur Böcekleri Gündüz Bakımevi, 35 öğrenci kapasitesine sahip olup, 4-5 yaş ve 5-6 yaş gruplarındaki çocuklara hizmet verecek. Kreşte hobi bahçesi, robotik kodlama, İngilizce eğitimi ve müzik dersleri gibi çeşitli aktiviteler sunulacak.

4o mini

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.