Türkiye’nin en etkili ‘gastronomi influencer’ları Bursa’yı keşfetti

Bursa Gastronomi Festivali'nde Türkiye’nin En Etkili Influencer’ları Bursa’yı keşfetti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye’nin en etkili ‘gastronomi influencer’ları Bursa’yı keşfetti

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bursa Gastronomi Festivali, Bursa’nın tarihi ve lezzet zenginliğini tanıtmak amacıyla geniş bir etkinlik programına ev sahipliği yaptı.

Festival kapsamında, Türkiye’nin en etkili gastronomi influencer’ları şehri keşfetmek ve yerel lezzetleri deneyimlemek üzere Bursa’ya geldi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası destekleriyle kente gelen, Türkiye’nin önde gelen gastronomi influencer’ları Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Şakir Özen, Meclis Divan Katibi Gülçin Güleç, Hizmet Ticaret Konseyi Başkanı Turgay Güler, Meclis Üyeleri İskender İskenderoğlu ve Erdinç Şentürk eşliğinde Bursa’nın tarihi dokusunu keşfettiler.

Ziyaretçiler, şehrin köklü geleneklerini ve yerel lezzetlerini tatma fırsatı buldu.

Festivalin ardından, Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Şakir Özen, Meclis Divan Katibi Gülçin Güleç, Hizmet Ticaret Konseyi Başkanı Turgay Güler ve Meclis Üyesi İskender İskenderoğlu, festivalin kortej yürüyüşüne katıldılar.

Bu etkinlik, Bursa’nın gastronomi zenginliğinin tanıtımını desteklerken, aynı zamanda şehrin kültürel mirasını da gözler önüne serdi.

Bursa Gastronomi Festivali, şehrin yerel mutfak kültürünü ve tarihî dokusunu tanıtma amacıyla düzenlenen etkinliklerin en önemli parçalarından biri olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.