Özgür Özel Osmangazi'deki projeleri yerinde inceledi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa ziyaretleri kapsamında Osmangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta hizmete açılan Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi ve Genç Kafe’yi ziyaret etti. Özel aynı zamanda Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan Halk Lokantası’nı da ziyaret ederek burada yemek yedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Özel Osmangazi'deki projeleri yerinde inceledi

Bir dizi ziyaret kapsamında Bursa’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmangazi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı projeleri yerinde inceledi. Özel, Osmangazi Meydanı’nda bulunan Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özel’in Osmangazi’deki bir diğer durağı ise kaliteli, lezzetli ve uygun fiyatla satışa sunulan ve gençlerin adresi olan Genç Kafe’yi oldu. Genel Başkan Özel, kendisi için hazırlanan kahveyi tattı. Kahvenin lezzetli olduğunu söyleyen Özel, ödemesini gerçekleştirdiği kahvelerin askıda kahve olarak dağıtılmasını istedi.

Özel’in Genç Kafe’den sonraki durağı ise yine Osmangazi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Halk Lokantası oldu. Lokantayı gezen özel yemek sırasına girerek burada günün menüsünü yedi.

Özgür Özel Osmangazi'deki projeleri yerinde inceledi - Bursa Hayat Gazetesi-2

“BU TARZ HİZMETLERİ, BÜTÜN BELEDİYELERİMİZİN HAYATA GEÇİRMESİNİ İSTEDİK”

Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi, Genç Kafe ve Halk Lokantası’nın çok başarılı ve güzel bulduğunu belirten Özel, “Yeni nesil kütüphaneler, gençlerimizin bizlerden en çok istediği hizmetlerin başında geliyor. Bu tarz hizmetleri, bütün belediyelerimizin hayata geçirmesini istedik. Erkan Aydın, çok eski bir dostumdur. Kendisi hızlı karar veren ve çabuk harekete geçen bir yapıya sahip. Seçimin ardından da hizmet noktasında hemen harekete geçmiş. Kütüphanenin ortamını, kafenin ise fiyatlarını beğendim. Halk Lokantası ise yemeklerin lezzeti ve uygun fiyatları ile Bursa için önemli bir hizmet olmuş. Bütün belediyelerimizde bu hizmetleri yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Erkan Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Kendisi vizyon sahibi bir kişi. Görüyorum ki seçimdeki başarısını da hizmetleri ile sürdürüyor. İnanıyorum ki çok daha büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

Özgür Özel Osmangazi'deki projeleri yerinde inceledi - Bursa Hayat Gazetesi-3

ÖZGÜR ÖZEL’E BURSASPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Osmangazi gezisindeki son durağı Osmangazi Belediyesi oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ağırladı.

Özgür Özel Osmangazi'deki projeleri yerinde inceledi - Bursa Hayat Gazetesi-4

Başkan Aydın Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve yapmayı planladığı projeler hakkında bir sunum yaptı. Tüm projeleri çok başarılı bulduğunu ifade eden Özel, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olan Osmangazi’nin hak ettiği ve özlemini duyduğu hizmetlere Erkan Aydın döneminde kavuşacağını söyledi.

Başkan Aydın, günün anısına CHP Genel Başkanı Özel’e Bursa’yı ve Osmangazi’yi simgeleyen çeşitli hediyelerle birlikte Özgür Özel isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması hediye etti.

Özgür Özel Osmangazi'deki projeleri yerinde inceledi - Bursa Hayat Gazetesi-5

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.