Nilüfer Kent Lokantası açıldı

Nilüfer Belediyesi, Görükle'de vatandaşlar ve öğrenciler için uygun fiyatlı yemek hizmeti sunan Kent Lokantası'nı açtı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 12:49
Kaynak: Damla Dilmeç
Nilüfer Kent Lokantası açıldı

Nilüfer Belediyesi tarafından Görükle'de vatandaşların ve öğrencilerin daha uygun fiyatlarla yemek yemelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Kent Lokantası, hizmete açıldı.

Lokantanın açılmasıyla, bölge halkı ve üniversite öğrencileri sağlıklı ve uygun fiyatlı yemeklere daha kolay erişim sağlayabilecek. Sosyal belediyelik anlayışı ile kentin birçok noktasında hizmete vermeye başlayan Kent lokantaları, yerel halkın bütçesine katkıda bulunmayı ve sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

Nilüfer Kent Lokantası açıldı Bursa Hayat Gazetesi -2

Bursa Büyükşehir Vekili Mehmet Aydın Saldız, Bursa Büyükşehir Mustafa Bozbey’in selamını ileterek konuşmasına başladı. Kent lokantasının sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu dile getirdi. “Nilüfer’de böyle güzel bir hizmetin sağlanmasında emeği geçene herkese teşekkür ederim.”dedi.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa’da açılan Kent Lokantaları projelerine değinerek, "Bugün Bursa’da üçüncü Kent Lokantamızı açıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin, Osmangazi Belediyemizin ve şimdi de Nilüfer Belediyemizin katkılarıyla bu lokantaları halkımıza sunuyoruz. Haftaya da Gemlik Belediyemiz bir Kent Lokantası açacak. Bu lokantalar özellikle öğrenci arkadaşlarımız için büyük önem taşıyor. Anadolu’dan gelen öğrencilerimizin anneleri endişe etmesin, çocukları Nilüfer Belediyesi’ne emanet. Nilüfer Belediyemiz bu anlamda elinden geleni yapıyor ve yapmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

"KENT LOKANTALARINDA YEMEK ÜCRETİ 70 LİRA OLACAK"

Kent Lokantalarının fiyat politikasında da belediyeler arasında bir anlaşmaya varıldığını belirten Yeşiltaş, "Bütün belediye başkanlarımızla ortak bir fiyat belirledik; tüm Kent Lokantalarında yemek ücreti 70 lira olacak" dedi. Ayrıca, askıda yemek uygulamasıyla ilgili bilgi veren Yeşiltaş, "Bugün burada birçok hayırseverimizin desteğiyle öğrencilerimize ücretsiz yemek imkanı sunuluyor. İnanıyorum ki bu destekler artarak devam edecek ve öğrencilerimiz her gün bedava yemek yiyebilecekler" dedi.

Son olarak, bu hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Yeşiltaş, "Bu başarı hikayesi yerelde başladı, ancak genel iktidarla taçlanacak. Bu ülkeyi, onu bu koşullara getirenlerin elinden kurtaracağız. Güzel günler yakında, buna inanın" diyerek konuşmasını sonlandırdı.  

Nilüfer Kent Lokantası açıldı Bursa Hayat Gazetesi -3

Kaynak: Damla Dilmeç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.