Nilüfer'de geleneksel sünnet şöleninin 20'ncisi gerçekleştirildi

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleninin 20’nci renkli anlara sahne oldu. 230 çocuk ve ailesi birlikte güzel bir gece geçirme fırsatı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
Nilüfer'de geleneksel sünnet şöleninin 20'ncisi gerçekleştirildi

Sosyal belediyecilikte örnek bir model sergileyen Nilüfer Belediyesi, geleneksel sünnet şölenini bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerle yardımseverleri bir araya getirerek düzenledi. 20. kez gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'nde, daha önce sünnet olmuş 230 çocuk unutulmaz bir gece yaşadı.

Etkinlik, Nilüfer Davet’te yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, eski Belediye Başkanı Faruk Baykal, Belediye Başkan Yardımcıları Okan Şahin, Serpil Altun, Zerrin Güleş, Emre Karagöz ve Şirin Biçer, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, şölene destek veren kurum temsilcileri ve muhtarlar da geceye katıldılar.

Gecenin açılışında, Nilüfer Belediyesi din görevlisi Mehmet Çelebi tarafından mevlit okundu. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yaptığı konuşmada ailelerin bu özel mutluluğunu paylaşmanın kendisi için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu ifade etti.

“CİDDİ BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR”

Çocukların en değerli varlıklarımız olduğunu vurgulayan Başkan Şadi Özdemir, “Mahalle muhtarlıklarımız tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklarımızın, hastanelerin hijyenik ortamında ücretsiz olarak sünnet işlemlerini tamamladık. Bu gece de eğlenme zamanı” diye konuştu.

Başkan Şadi Özdemir, çocuklarımızı Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, kültür, sanat ve bilimle donatmanın önemine vurgu yaptı.

Sünnet organizasyonuna katkıda bulunan Acıbadem Bursa Hastanesi, Medicana Bursa Hastanesi, Özel Medicabil Hastanesi, VM Medical Park Bursa Hastanesi, Nev Sağlık Grubu, Doruk Sağlık Grubu ve Nilüfer Davet’e teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, bu kurumların temsilcilerine plaket takdim etti. Başkan Özdemir, çocuklarla birlikte pasta keserek ve bol bol fotoğraf çektirerek gecenin anısını yaşattı.

Gecede çocuklar ve aileler, Bayk Orkestra'nın enerjik şarkıları eşliğinde keyifli anlar yaşadılar.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.