Nilüfer Çevikel'den HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı ile ilgili açıklama

DOSABSİAD Başkanı Çevikel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı ile ilgili açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
Nilüfer Çevikel'den HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı'nı duyurdu. 

Programın açıkladığı teşvik ve desteklerle, Türkiye'nin yüksek teknoloji yatırımlarında küresel bir merkez haline gelmesi sağlanacak.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, program ile ilgili açıklama yaptı. 

‘TÜRKİYE’NİN KÜRESEL REKABET GÜCÜNÜ ARTIRACAK’

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, 'Devletimizin sanayicilerimizin beklediği destek ve teşviklere verdiği yanıtlar, sanayimizin büyüme ve dönüşüm yolunda önemli bir kilometre taşıdır. HIT-30 Programı ile sağlanan destekler, uluslararası piyasalarda daha güçlü bir varlık göstermemizi ve rekabet gücümüzü artırmamızı sağlayacak. Bu destekler, sadece büyük ölçekli sanayi kuruluşları için değil, aynı zamanda KOBİ'lerimiz ve girişimcilerimiz için de büyük fırsatlar sağlıyor. Yatırımın yüzyılında, Türkiye'nin kalkınma planlarına olan güvenimizle, bu programın iş dünyamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek teknolojiye dayalı nitelikli istihdam sağlayan yatırımların teşvik edilmesi, sanayimizin sürdürülebilir büyümesini destekleyecek ve teknoloji odaklı üretim süreçlerimizin gelişmesine katkıda bulunacaktır.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.