Nilüfer Belediyespor'un hentbolda rakibi belli oldu

2024-2025 sezonu fikstürü belli olan Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı'nın rakibi belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
Nilüfer Belediyespor'un hentbolda rakibi belli oldu

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 2024-2025 sezonu fikstürü belli oldu. Geçen sezonu dördüncü sırada tamamlayarak kulüp tarihinin en iyi derecesini elde eden Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezona iddialı bir şekilde başlıyor.

SEZONUN AÇILIŞ MAÇI ANKARA'DA

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenen fikstür çekimi sonucunda Nilüfer Belediyespor, sezonun ilk maçında ligin yeni ekibi olan Şanlıurfa temsilcisi DEPSAŞ Enerji A.Ş. Hentbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 1 Eylül Pazar günü Ankara'da oynanacak.

Nilüfer Belediyespor'un hentbolda rakibi belli oldu - Bursa Hayat Gazetesi-2

HEYECANLI BİR SEZON BEKLENİYOR

Bu sezon Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde toplam 12 takım mücadele edecek. Nilüfer Belediyespor, geçen sezon elde ettiği başarıyı tekrarlamak ve daha iyisini yapmak için sahaya çıkacak. Takım, deneyimli teknik direktör Özgür Özkan ve güçlü kadrosuyla bu sezon da zirveye oynayacak gibi görünüyor.

Nilüfer Belediyespor'un hentboldaki başarısı sadece kulüp için değil, tüm şehir için bir gurur kaynağı. Yeni sezonda Nilüfer Belediyespor'a destek olmak ve onları tribünlerde alkışlamak için 1 Eylül Pazar günü Ankara'ya gidebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.