Hava Durumu

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'den BUSİAD’a ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcıları Mahmut Demiröz, Okan Şahin ve Serpil Altun ile birlikte Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’ni (BUSİAD) ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'den BUSİAD’a ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcıları, Mahmut Demiröz, Okan Şahin ve Serpil Altun ile birlikte Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’ne (BUSİAD) iade-i ziyarette bulundu.

Özdemir ve ekibini BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar karşıladı ve heyet, BUSİAD Evi'nin bahçesinde ağırladı.

Ziyaret sırasında, BUSİAD’ın "Sanayi, Tarım ve Turizm ile Gelişen Bursa" çalışmasına ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Özdemir, tarımın kendileri için özel bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Bu bağlamda 14-16 Ekim tarihlerinde düzenleyecekleri çalıştaya BUSİAD’ın da katılımını beklediklerini dile getirdi. Ayrıca, sanayi çalıştayı konusundaki işbirliklerine de açık olduklarını belirtti.

BUSİAD Başkanı Küçükkayalar ise Nilüfer’de organize sanayi bölgesi istemediklerini, Bursa Vizyonu çalışması çerçevesinde bu görüşü dile getirdiklerini ifade etti. Küçükkayalar, "Bursa için artık organize sanayi bölgeleri yerine daha tekil sanayi yaklaşımları düşünülmeli" dedi. Ayrıca, seçim öncesi planladıkları metanoya kuluçka merkezi konusunda da birlikte çalışma arzusunu aktardı.

Özdemir, sanayicilerden kreş konusundaki duyarlılıklarını artırmalarını beklediklerini söyleyerek, "Kreşler kadınlarımızın daha özgür olmasını sağlayacak. 25 kreş yapmayı planlıyoruz ve iş insanlarımızdan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyarete BUSİAD Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu ve Tuncer Hatunoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Parlamış ve Lale Yıldız da katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.