MÜSİAD Bursa’dan Vali Ayyıldız’a ziyaret

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alparslan Şenocak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
MÜSİAD Bursa’dan Vali Ayyıldız’a ziyaret

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alparslan Şenocak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi Erol Ayyıldız’a başarı dileklerinde bulunmak ve derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Valilik binasında düzenlenen ziyarette, Başkan Şenocak ve ekibi, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Valiliği görevine atanan Erol Ayyıldız’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette, MÜSİAD Bursa Şubesi’nin ekonomik ve sosyal alanlarda yürüttüğü faaliyetler ve projeler hakkında detaylı bilgi verildi.

Başkan Şenocak, yaptığı açıklamada, “Daha önceki kamu görevlerinin yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü gibi çok önemli makamlarda ülkemiz için değerli hizmetler üreten Sayın Valimiz Erol Ayyıldız’ın liderliğinde şehrimizde yine örnek çalışmalara imza atılacağına inancımız tamdır” dedi. Şenocak, MÜSİAD Bursa Şubesi olarak, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ülkemiz ve Bursa için çalışmalarına devam ederken, kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile ortak değer üreten iş birliğine katkı sağlamaya hazır olduklarını belirtti.

Vali Erol Ayyıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MÜSİAD Bursa heyeti tarafından kentin gelişimi ve huzur ortamının artırılması için yapılacak yatırımlarda başarı dilekleri ile çiçek takdim edildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.