Hava Durumu

Mudanya Plajı hizmete açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından yenilenen Mudanya Plajı yeniden hizmete açıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
Mudanya Plajı hizmete açıldı

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç’ın ev sahipliğinde yapılan açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, BURFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Işıkyıldız, CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mudanya Plajı hizmete açıldı - Bursa Hayat Gazetesi-2

Mudanya’nın çok köklü bir tarihi olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Mudanya sadece Bursa için değil ülkemiz içinde oldukça önemlidir. Mudanya'nın değerini ortaya çıkarmak içinde belediye başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, meclis üyelerimizle daha yaşanabilir, keyifli bir ortam oluşturmak adına sıkı çalışmaktayız. Turizmin canlandırılması ve Mudanya'nın hak ettiği değeri görmesi için Mudanya'nın geleceğini şekillendirme arzusundayız. Hem yerel hem de genel ekonomiye katkı sağlamasını arzuluyoruz. Hem yerel hem de genel ekonomiye katkı sağlamasını arzuluyoruz. Burfaş, 200 kişi kapasiteli kafetaryası olan ve halkımıza hizmet edecek bir alandır. Bu yer 2023 yılında yapılmaya başlanmıştır ve arkadaşlarımız yoğun mesai yaparak bugüne yetiştirmiştir. Tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Burada kafeterya B kafe olarak hizmet edecek" diye konuştu.

Mudanya Plajı hizmete açıldı - Bursa Hayat Gazetesi-3

“PLAJLAR ARTIK DAHA KALİTELİ”

Başkan Bozbey, konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Burada kadın derneklerimiz belirli günlerde ürünlerini sergilemek için de bir alan oluşturuldu. Ama buradaki kadın derneklerine verilecek alan öncelikli olarak Mudanya Kadın derneklerine verilecek. Burada yapmış olduğumuz ve yapacağımız işler devam edecektir. Plajlar artık kaliteli zamanlar geçireceğimiz yerlerin başında gelmektedir. İnsanlarımızı rahatsız edecek herhangi bir duruma asla müsade edilmeyeceğini belirtmek istiyorum. Huzur ve güven içerisinde vatandaşlarımızın sahil alanlarında oturması bizim sorumluluğumuz ve bu konuda büyük bir hassasiyetimiz var. Deniz yoluyla ulaşımlara da başlayacağımızı belirtmek istiyorum. Bunu yakın süre içerisinde yaşama geçireceğiz.”

Mudanya Plajı hizmete açıldı - Bursa Hayat Gazetesi

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bu tarz projelerin devamını geleceğini belirterek Başkan Bozbey'e teşekkür etti.

Mudanya Plajı hizmete açıldı - Bursa Hayat Gazetesi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.