MBB Encümeni Bilecik'te bir araya geldi!

Marmara Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başkanlığında, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'nın ev sahipliğinde Bilecik'te gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
MBB Encümeni Bilecik'te bir araya geldi!

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Encümeni, bölgenin önemli sorunlarını ve gelecek hedeflerini masaya yatıran bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, MBB Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başkanlık etti.

BÖLGESEL İŞBİRLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR

Toplantıda, Marmara Bölgesi'nin en önemli sorunları olan çevre, su, sanayileşme, ulaşım, tarım, kentsel dönüşüm ve sıfır atık gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Belediyelerin gelirleri ve sokak hayvanları gibi konular da gündemde yer aldı. Özellikle 2025-2029 yıllarını kapsayan stratejik plan üzerinde yoğunlaşılarak, bölgenin geleceğine yönelik önemli kararlar alındı.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Bozbey, Marmara Belediyeler Birliği olarak bütüncül bir anlayışla çalıştıklarını ve bölgedeki tüm belediyelere eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirtti. 2025-2029 yıllarını kapsayan stratejik plan sayesinde, Marmara Bölgesi'nin geleceğini birlikte inşa edeceklerini ifade etti.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Toplantıya, MBB Encümen üyeleri olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile MBB Genel Sekreteri M. Cemil Arslan katıldı. Ayrıca, MBB Başkanvekili ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de toplantıya misafir olarak katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.