Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu nerede?

Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nun hangi şehirde olduğu merak edilerek araştırılıyor. İşte, nerede olduğu ve okul hakkında merak edilenler....

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu nerede?

Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulunun internet sitesinde yer alan bilgilerde birçok başarısı bulunduğu bilgisi yer almaktadır.

Çalışanların sürekli gelişimini sağlayan, öğrencilerin bireysel özelliklerine göre eğitim veren, kalitede sürekliliğin ve her koşulda en iyinin adresi olmak gibi vizyonu bulunan okulun, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, milli ve manevi değerlerini önde tutan, vatanını, bayrağını seven, paylaşımcı, çevresiyle ve kendisiyle barışık, özgüveni olan ve alanında lider bireyler yetiştirmek gibi misyonu bulunuyor.

Afrika ve Balkan Ülkelerine Kur'an-ı Kerim Gönderme Projesi, Erasmus+ - e-twinning - Afrika Ülkelerine Su Kuyusu Projesi gibi yurt dışı proje faaliyetleri bulunan Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu il merkezine 7, ilçe merkezine ise 5 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN İMAM HATİP ORTAOKULU NEREDE?

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Ankara Yolu Caddesi Mimar Sinan Metro İstasyonu yanında yer almaktadır.

Okulun internet sitesinde yer alan bilgilerde öğretmen kadrosunun 73, öğrenci mevcudunun ise 1583 olduğu bilgisi bulunuyor.

39 derslikten oluşan okulda yemekhane, kütüphane, laboratuvarlar, müzik sınıfı, toplantı salonu, revir ve 2 spor salonu bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.