Kitap Fuarı yayınevleri ve ziyaretçilerden tam not aldı

Mudanya Belediyesi tarafından ekonomik kriz ortamında gerçekleştirilen 6. Mudanya Kitap Fuarı, katılımcı yayınevleri ve ziyaretçilerden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
Kitap Fuarı yayınevleri ve ziyaretçilerden tam not aldı

Fuarın ilk gününde büyük bir heyecan yaşandı. Ekonomik zorluklara rağmen, fuara katılan yayınevleri, Mudanya Belediyesi’nin stant ücreti talep etmeden düzenlediği bu etkinlikten son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Yayınevleri, bu duyarlı yaklaşımı nedeniyle belediyeye teşekkür ederken, benzer desteklerin diğer belediyeler tarafından da sağlanmasını temenni ettiler.

Kitapseverler de, fuarın sunduğu çeşitlilik ve samimi ortamdan memnun kaldı. Mudanya ve çevre illerden gelen çok sayıda ziyaretçi, yazarlarla birebir sohbet etmenin, imza günlerine katılmanın ve yeni kitaplarla tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

“KİTAPLARIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ MUDANYA'DA HİSSETMEKTEN BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ"

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, fuarın açılışındaki yoğun katılımın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Dalgıç, “Kitapların birleştirici gücünü Mudanya'da hissetmekten büyük gurur duyuyoruz. İlk günkü coşku, önümüzdeki günlerde daha da artarak devam edecek,” dedi. Ayrıca, ekonomik kriz ortamında düşük bütçeyle düzenlenen fuarın, kültürel etkinliklerin toplum için önemini ortaya koyduğunu ifade eden Dalgıç, yayınevlerine hiçbir stant ücreti yansıtmadan bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini vurguladı.

YAYINEVLERİNDEN YORUMLAR

Cadı Yayınları: “Mudanya Kitap Fuarı’na ilk kez katılıyoruz. Belediyenin gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Stantlar için bizden para almadı. Keşke bunu bütün belediyeler yapsa… Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz.”

İndigo Yayınları: “Katılım ve etkinlikler çok yoğun. Memnunuz. Belediye Başkanımız stantları bize ücretsiz olarak tahsis ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz.”

Alis Yayıncılık: “Mudanya’nın ilk ve tek yayıneviyiz. Geçen yıl da katılmıştık. Bu yıl dizaynı çok iyi. Etkinliklerle iç içeyiz. Belediyenin organizasyonundan çok memnunuz. Açılış konsepti, maket kitabın kapağının açılması çok güzeldi.”

Ceren Yayınları: “İlk kez katılıyorum. Katılım, ilgi çok iyi. Düzenleyenlere teşekkür ediyoruz. İlk gün satışlarımız çok iyiydi. Mudanya Belediyesi stantları ve birçok hizmeti de ücretsiz verdi. Çok mutluyuz.”

Sel Yayınları: “Samimi, sıcak, içtenlikli bir fuar. Çok güzel bir açılış yaptık. Satışlarımız çok iyi. Mudanya Belediyesi stant ve kurulumu ücretsiz olarak sağladı. Kitaplarımızı okura ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Destek Medya Grubu: “Etkinlikler çok iyi, güzel gidiyor. Sadece süresi kısa. Biraz daha uzun olsa iyi olurdu. Ama genel olarak iyi. Satışlarımız ve kalabalık güzel.”

Mudanya Kitap Fuarı, 28 Ağustos’a kadar Mütareke Meydanı’nda edebiyatseverlerle buluşmaya, söyleşiler, atölyeler ve konserlerle kültür dolu anlar yaşatmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.