Hava Durumu

Kadınların gücüne güç karan birlik!

Gülçiçek Hatun Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, Yıldırım Belediyesi’nin kadınların ekonomik bağımsızlıklarını desteklemek, üretim ve pazarlama faaliyetlerini güçlendirmek, kadınların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurduğu bir kooperatiftir.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 15:22
Kaynak: Nagihan ER
Kadınların gücüne güç karan birlik!

Yıldırım Belediyesi tarafından kurulan Gülçiçek Hatun Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği ile kadınlara desteklenemeye devam ediliyor.

Birliğin kuruluş amacı kadınların ekonomik bağımsızlığını desteklemek, kooperatifçilik bilincini yaygınlaştırmak, üretim ve pazarlama faaliyetlerini güçlendirmek, kadınların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, bölgesel kalkınmaya destek olmak…

BİRLİĞİN ÜYELERİ ARASINDA KİMLER YER ALIR?

Birliğin üyeleri arasında tarım sektöründe faaliyet gösteren kadınlar, el sanatları üreten kadınlar, gıda işleyen kadınlar, diğer üretim faaliyetlerinde bulunan kadınlar yer alır.

BİRLİK HANGİ HİZMETLERİ İÇERİSİNDE BARINDIRIR?

Birlik; eğitim ve danışmanlık hizmetleri, pazarlama desteği, finansman imkanları, proje geliştirme hizmetleri, kalite kontrol hizmetleri gibi çeşitli hizmetleri içerisinde barındırır. .

Gülçiçek Hatun Birliği, kadınların ekonomik güçlenmesi ve sosyal gelişimini destekleyen bir platformdur. Kooperatifçilik ilkesiyle hareket eden birlik, kadınların ürettikleri ürünleri pazarlamalarına, gelir elde etmelerine ve toplumda daha aktif bir rol almalarına imkan sağlar.

Kaynak: Nagihan ER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.