İznik-Elbeyli yolunda sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İznik-Elbeyli arasındaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
İznik-Elbeyli yolunda sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

İznik’in altyapısına yönelik önemli bir adım atılarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun söz verdiği İznik-Elbeyli arasındaki sıcak asfalt çalışmaları başladı. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İlçe Başkanı İnanç Şahin ve Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kaya ile Mehmet Hıştıroğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerle görüştü ve kolaylıklar diledi.

Başkan Kağan Mehmet Usta, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, ilçeye verdikleri tüm sözleri hükümetin desteğiyle hayata geçirdiklerini vurguladı. Usta, "Geçtiğimiz aylarda Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nun İznik ziyaretinde talep ettiğimiz asfalt çalışması bugün başladı. Bakanımızın verdiği sözü yerine getirdiği için kendisine ve emeği geçen ekiplere teşekkür ederiz" dedi.

İznik halkının taleplerini ön planda tutarak ilçenin gelişimine katkı sağladıklarını ifade eden Usta, "İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamak ve hemşerilerimizin beklentilerini yerine getirmek için tüm hükümet ve kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte yanımızda olan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ederim. İznik-Elbeyli yolunun asfaltlanması ilçemize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni başlayan asfalt çalışmaları ile İznik-Elbeyli arasındaki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi hedefleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölge halkının uzun süredir beklediği yol sorunu çözülmüş olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.