İnegöllü sporcular Belediye Meclisi’nde misafir edildi

Türkiye’yi ve Bursa’yı ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden İnegöllü sporcular İnegöl Belediye Meclisi’nde misafir edilerek ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
İnegöllü sporcular Belediye Meclisi’nde misafir edildi

İnegöl Belediyesi, başarılarıyla öne çıkan sporcu ve öğrencileri Belediye Meclisi'nde ağırlayarak onurlandırdı.

 Ağustos ayında ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılar elde eden gençler, Eylül Ayı Meclis Toplantısı öncesinde kürsüye çıkarak ödüllerini aldı.

Belediye Başkanı Alper Taban ve Meclis Üyeleri, dört başarılı sporcu ve öğrenciye hediyelerini takdim ederek onların ailelerini gururlandırdı.

İnegöl'ün Şampiyonları

Raşid Mavigil: Moldova'nın başkenti Kişinev'de düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 55 kg 18 yaş gençlerde dünya şampiyonu olan Raşid Mavigil’e hediyesini Belediye Başkanı Alper Taban verdi.

Zeynep Sönmez: İrlanda'da gerçekleşen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Orhaniyespor sporcusu Zeynep Sönmez’in ödülünü, AK Partili Meclis Üyesi Süleyman Yılmaz ve MHP’li Meclis Üyesi Faruk Toptaş sundu.

Emirhan Dilek: Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Konya Atletizm Stadyumu'nda düzenlenen Turkcell 14 Yaş Altı (U14) Türkiye Şampiyonası'nda 2000 metrede birinci gelen Emirhan Dilek’e hediyesini CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Çiçek ve Yeniden Refah Partili Meclis Üyesi İlhan Baykan verdi.

Emirhan Can: Son olarak, dört ayda Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafızlık başarısını gösteren Emirhan Can’a ödülünü Saadet Partili Meclis Üyesi Özgür Öztürk ve Demokrat Partili Meclis Üyesi Murat Balakuş takdim etti.

“Şehrimiz adına güzel kazanımlar”

Belediye Başkanı Alper Taban, “Tüm ödül alan sporcularımızı, öğrencilerimizi, ailelerini ve kulüplerini kutluyorum. Emeklerine sağlık. İnşallah başarıları artarak devam etsin. Şehrimiz adına da güzel kazanımlar bunlar” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.