3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılan Gastro İnegöl, 'Bursa Mutfağından Seçmeler' yarışmasında İnegöl Çorbası ve Kuru Erikli Kuzu yemeği ile birincilik elde etti.
Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 16:02
Kaynak:
Haber Merkezi
Bursa'nın eşsiz lezzetlerini dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilen "Damağımdaki Bursa" Gastronomi Festivali, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başarıyla tamamlandı.
GASTRO İNEGÖL STANDI FESTİVALDEKİ YERİNİ ALDI
13-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen Gastronomi Festivali'nde İnegöl Belediyesi, "Gastro İnegöl" standıyla yer aldı.
3 gün süren festivalde, 54 farklı etkinlikle birlikte 500 bin kişi ağırlandı. 7 ülkeden 8 şehir ve iki yabancı şefin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, Türkiye'den 500'ü aşkın şef ve aşçı destek verdi.
İNEGÖL MUTFAĞININ ZENGİNLİĞİ FESTİVALE TAŞINDI
Bursa'nın unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini yeniden canlandırmayı amaçlayan "Bursa Mutfağından Seçmeler" yarışmasında İnegöl'ü temsil eden Gastro İnegöl birincilik ödülüne layık görüldü.
Gastro İnegöl'ü temsil eden Ali Müfit Çağlayan ve Caner Suruk, başlangıçta geleneksel İnegöl Çorbası, ana yemek olarak ise Kuru Erikli Kuzu sunarak İnegöl mutfağının zenginliğini festivale taşıdı.
Oteller ve restoranların şeflerinin yer aldığı yarışmada Gastro İnegöl’ün eşsiz lezzetleri 1’inci oldu.
GASTRO İNEGÖL ŞEFLERİNE BAŞKAN TABAN’DAN TEBRİK
Bursa Gastronomi Festivalinde başarı gösteren ve yarışmalarda derece kazanan Gastro İnegöl şefleri İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban tarafından tebrik edildi.
Festival sırasında Gastro İnegöl standını ziyaret eden Başkan Taban, festivalin İnegöl’ün lezzetlerinin tanıtımı adına önemli olduğunu söyledi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
İnegöl’ün eşsiz lezzetleri festivalde 1’inci oldu
3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılan Gastro İnegöl, 'Bursa Mutfağından Seçmeler' yarışmasında İnegöl Çorbası ve Kuru Erikli Kuzu yemeği ile birincilik elde etti.
Bursa'nın eşsiz lezzetlerini dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilen "Damağımdaki Bursa" Gastronomi Festivali, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başarıyla tamamlandı.
GASTRO İNEGÖL STANDI FESTİVALDEKİ YERİNİ ALDI
13-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen Gastronomi Festivali'nde İnegöl Belediyesi, "Gastro İnegöl" standıyla yer aldı.
3 gün süren festivalde, 54 farklı etkinlikle birlikte 500 bin kişi ağırlandı. 7 ülkeden 8 şehir ve iki yabancı şefin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, Türkiye'den 500'ü aşkın şef ve aşçı destek verdi.
İNEGÖL MUTFAĞININ ZENGİNLİĞİ FESTİVALE TAŞINDI
Bursa'nın unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini yeniden canlandırmayı amaçlayan "Bursa Mutfağından Seçmeler" yarışmasında İnegöl'ü temsil eden Gastro İnegöl birincilik ödülüne layık görüldü.
Gastro İnegöl'ü temsil eden Ali Müfit Çağlayan ve Caner Suruk, başlangıçta geleneksel İnegöl Çorbası, ana yemek olarak ise Kuru Erikli Kuzu sunarak İnegöl mutfağının zenginliğini festivale taşıdı.
Oteller ve restoranların şeflerinin yer aldığı yarışmada Gastro İnegöl’ün eşsiz lezzetleri 1’inci oldu.
GASTRO İNEGÖL ŞEFLERİNE BAŞKAN TABAN’DAN TEBRİK
Bursa Gastronomi Festivalinde başarı gösteren ve yarışmalarda derece kazanan Gastro İnegöl şefleri İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban tarafından tebrik edildi.
Festival sırasında Gastro İnegöl standını ziyaret eden Başkan Taban, festivalin İnegöl’ün lezzetlerinin tanıtımı adına önemli olduğunu söyledi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son Haberler
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Melike Karen’den uyarı! ‘Kanser riski artıyor’
Bursa’da binlerce araç sürücüsüne çeşitli ihlallerden para cezası
Hurda araçlar için yeni teşvik sistemi! 25 yaş ve yerli üretim şartı gündemde