Hava Durumu

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın acı kaybı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, annesi Kiyafet Işık'ın vefat ettiğini duyurdu. Başkan Işık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla acı haberini takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 22:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın acı kaybı

Bursa’nın Gürsu ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Işık, annesi Kiyafet Işık'ın vefat ettiğini duyurarak sevenlerini üzüntüye boğdu. Başkan Işık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, annesinin hayatını kaybettiğini duyururken duygularını da paylaştı.

Açıklamasında, “Kıymetli anneciğim, gözümün nuru, biricik büyüğüm Kiyafet Işık, Hakk’ın rahmetine kavuştu” ifadelerini kullanan Başkan Işık, annesinin kendisi için ne denli değerli olduğunu vurguladı.

Başkan Işık, bu acı kaybın ardından annesinin cenaze töreninin 23 Ekim 2024 tarihinde Gürsu Emir Sultan Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacağını bildirdi. Merhume Kiyafet Işık’ın, Gürsu Yeni Mezarlık’ta defnedileceği de duyuruldu.

Mustafa Işık, paylaşımında “Rabbim mekanını cennet eylesin. Dualarınızı eksik etmeyin” diyerek, annesinin ruhu için dua istedi.

Bu kayıp, hem Işık ailesi hem de Bursa ve Gürsu’da yaşanları üzüntüye boğdu.

Bursa’dan çok sayıda isim ve Başkan Işık’ın sevenleri başsağlığı dileklerinde bulunarak, Mustafa Işık ve ailesinin yanında olduklarını ifade ettiler.

Annesinin vefatından duyduğu acıyı sosyal medya üzerinden paylaşan Başkan Işık’ın takipçileri, destek mesajları ve dualarıyla başkanın yanında olduklarını gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.