Gıda sektörü Bursa’daki fuarda buluşacak

Gıda sektörünün kalbi Eylül ayında Bursa’da atacak. ‘Food Point Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’ 24-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
Gıda sektörü Bursa’daki fuarda buluşacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde ve KFA Fuarcılık tarafından organize edilen ‘Food Point Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’, 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında Merinos AKKM’de gerçekleşecek. Gıda sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olacak olan fuarda, uluslararası alıcılar Bursalı üreticilerle bir araya gelecek.

BTSO’nun iş dünyasını global pazarlara açma misyonuyla düzenlediği fuar, sektördeki firmalar için önemli fırsatlar sunacak. Gıda ürünleri ve teknolojileri alanında geniş bir katılımın beklendiği etkinlik, firmaların yeni pazarlara açılmasını ve ihracat kapasitelerini artırmasını hedefliyor.

Uluslararası Alım Heyetleri ve Yurt İçi Market Zincirleri

Fuarda, Avrupa’dan Asya’ya, Afrika’dan Amerika’ya kadar geniş bir coğrafyadan profesyonel ziyaretçiler ve alım heyetleri yer alacak. Ayrıca, Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinin satın alma ekipleri de fuarda bulunarak Bursalı firmalarla işbirliği fırsatlarını değerlendirecek. Bu sayede, katılımcı firmalar uluslararası ve yerel pazarlarla önemli ticari bağlantılar kurma şansı yakalayacak.

Geniş Ürün Yelpazesi ile Sektörün Gözdesi

‘Food Point Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’, dondurulmuş meyve ve sebzelerden, süt ve süt ürünlerine; et ve tavuk ürünlerinden organik gıdalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunacak. Ayrıca, unlu mamüller, hazır yemekler, temel gıdalar, paketli gıdalar, dondurulmuş balık ürünleri ve çeşitli tatlılar gibi çok sayıda ürün kategorisi de fuarda yer alacak. Gıda teknolojileri alanında da birçok firma, sektörün en yeni trendlerini ve yeniliklerini tanıtacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.