GESİAD üyeleri, Oktobeer Fest ile yaza veda etti!

GESİAD, üyeleriyle birlikte düzenlediği geleneksel hale gelen Oktobeer Fest etkinliğiyle yaz mevsimine veda etti. Etkinlikte dernek üyeleri bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
GESİAD üyeleri, Oktobeer Fest ile yaza veda etti!

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), 33. yılını coşkulu bir geceyle kutladı. Dobruca 166'da gerçekleşen etkinliğe, dernek üyeleri, eşleri ve davetliler katıldı.

GESİAD Başkanı Tolga Papatya, yaptığı konuşmada derneğin 33. yılını kutlarken, üyeler arasındaki birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Yoğun bir çalışma döneminin ardından dinlenmenin ve bir araya gelmenin önemine değinen Papatya, "GESİAD, Bursa'mızın önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir ve en büyük gücümüz üyelerimiz arasındaki bu birlik ve beraberliktir" dedi.

Gecede, GESİAD'a yeni katılan Bahadır Burgazlı ve Yunus Güner Düzel'e üyelik belgeleri takdim edildi. Bu anlamlı törenle dernek ailesine yeni isimler katıldı.

Başkan Papatya'nın konuşmasının ardından, geceye renk katan yarışmalar ve müzikler eşliğinde eğlenceli saatler yaşandı. Katılımcılar, hem iş hayatının stresinden uzaklaşma fırsatı buldu hem de birbirleriyle sohbet ederek kaynaştı.

GESİAD'ın 33. yıl kutlaması, derneğin hem kurumsal kimliğini güçlendirdiği hem de üyeleri arasında aidiyet duygusunu artırdığı bir etkinlik oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.