BUÜ Veteriner Fakültesi’nden yeni akademik yıla kahvaltılı başlangıç

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Veteriner Fakültesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılını keyifli bir kahvaltı organizasyonuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
BUÜ Veteriner Fakültesi’nden yeni akademik yıla kahvaltılı başlangıç

Fakülte bahçesinde düzenlenen etkinliğe, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Prof. Dr. Cafer Çiftçi, Dekan Prof. Dr. Bayram Şenlik ile dekanlık yönetimi, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

BUÜ 50. YILINI KUTLUYOR

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Bursa'nın yükseköğretim alanındaki önemli kurumu olan BUÜ'nün 50. kuruluş yıl dönümünü bu yıl kutlayacaklarını vurguladı.

Prof. Dr. Yılmaz, üniversitenin toplumla bütünleşme ve mevcut sorunlara çözüm önerileri sunma misyonunun devam edeceğini belirtti. “Üniversitemiz, eğitim-öğretim kalitesiyle Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor. Bu 50 yıllık süreçte akademisyenlerimizle, öğrencilerimizle ve mezunlarımızla gurur duyuyoruz. Veteriner Fakültemiz de üniversitemizin en değerli bileşenlerinden biri olarak alanında en iyi 3 fakülteden biri olarak gösterilmeye devam ediyor. Kalitemizi artırmak için birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Yeni dönemin hepimize hayırlar getirmesini dilerim” şeklinde konuştu.

DEKAN’DAN NİTELİKLİ EĞİTİM VURGUSU

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Şenlik, etkinliğin amacının yeni döneme neşeli bir başlangıç yapmak olduğunu belirtti.

"Birlikteliğimizi artırmak için bu güzel programı organize ettik. 2024 YKS sonuçlarına göre en üst sıralarda tercih edildik. Fakültemizin bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Nitelikli eğitim anlayışımızı sürdürmek ve daha ileri seviyelere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yüzlerce öğrenci, akademik ve idari personelin katıldığı kahvaltı organizasyonu, yeni döneme dair bilgilendirmelerle sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.