BUSİAD'dan Keles Belediye Başkanı Doğru'ya ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD), belediye başkanlarıyla yaptığı ziyaretler kapsamında Keles ilçesine gitti.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
BUSİAD'dan Keles Belediye Başkanı Doğru'ya ziyaret

Keles Belediye Başkanı Ali Doğru'nun makamında gerçekleşen ziyarete, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ve Genel Sekreter Erol Alakoç eşlik etti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Doğru, BUSİAD'ın Keles'e gösterdiği ilgiden memnuniyet duyarak, "Bir vizyonla bizi ziyaret eden ilk kurum sizsiniz" şeklinde konuştu.

‘BURSA SADECE MERKEZDEKİ 5-6 İLÇEDEN İBARET DEĞİL’

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ise “Sanayi, Tarım ve Turizm ile Gelişen Bursa” çalışması hakkında bilgi verirken, yalnız bırakılan dağ ilçelerini de içine alan Bursa’nın bütünlükçü bir anlayışla değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Küçükkayalar, “Bursa sadece merkezdeki 5-6 ilçeden ibaret değil. Buralardaki değerleri de görmemiz ve en uygun şekilde değerlendirmemiz gerekir.' açıklamasında bulundu. 

Keles Belediye Başkanı Doğru da, bu düşünceye katıldığını, her yatırımın Bursa’ya yapılmasının şart olmadığını belirtti ve  'Örneğin huzurevi neden buraya yapılmasın' ifadelerine yer verdi. 

Ziyaret esnasında, Keles ilçesinin doğal güzellikleri, tarımsal potansiyeli ve turizm açısından geliştirme imkanları üzerinde duruldu.

Ziyaretin hatırası olarak, BUSİAD Başkanı Küçükkayalar, Belediye Başkanı Doğru'ya fincan seti takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.