Bursalılar dikkat: O yolda çalışma yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, Beşyol sinyalize kavşağının kapatılacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
Bursalılar dikkat: O yolda çalışma yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Beşyol Köprülü Kavşağı inşaat çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bölgede önemli trafik düzenlemelerine gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, 6 Ekim Pazar günü itibarıyla Beşyol sinyalize kavşağı tamamen kapatılacak ve trafik akışı köprülü kavşağa yönlendirilecek.

7-11 Ekim tarihleri arasında ise gece 24.00 ile 06.00 saatleri arasında asfalt kaplama çalışmaları yapılacak olması nedeniyle bölgedeki trafik akışı yeniden düzenlenecek.

TOPLU TAŞIMA HATLARINDA DEĞİŞİKLİK

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bu süreçte toplu taşıma hatlarında da değişikliğe gidileceği belirtildi. 3/İ, 18, 18/B, 18İ, 19/C, 31/A, 43/A, 96 ve B2/C numaralı otobüslerin güzergahları, köprülü kavşağı kullanacak şekilde yeniden düzenlenecek.

VATANDAŞLARA UYARI

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sürücülerden ve vatandaşlardan trafik levhalarına dikkat etmeleri ve alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.