Bursa Valisi Erol Ayyıldız'dan EGM'ye veda mesajı

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Bursa Valisi olarak atanan Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız görevden ayrılması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Valisi Erol Ayyıldız'dan EGM'ye veda mesajı

26 Haziran 2023 tarihinden beri Emniyet Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Erol Ayyıldız 16 Ağustos 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararıyla görevinden ayrıldı.

Bursa Valisi olarak atanan Erol Ayyıldız görevden ayrılması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ayyıldız mesajına, “26.06.2023 tarihinden bu yana sürdürdüğüm Emniyet Genel Müdürlüğü görevinden, 16.08.2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararıyla ayrılmış bulunmaktayım” ifadeleriye başladı.

Bursa Valisi Erol Ayyıldız açıklamasının devamında “Kıymetli meslektaşım Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mahmut Demirtaş’a başarılar diliyorum” dedi.

Bursa Valisi Erol Ayyıldız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rabbime 179 yıllık köklü, Şehit ve Gazi olmayı görev sayan bir teşkilata hizmet etmenin onurunu yaşattığı için hamdediyor, hakkın ve hukukun üstünlüğünü gözetmenin gayreti içinde olduğumu ifade etmek istiyorum.

Kıymetli meslektaşım Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mahmut Demirtaş'a bu anlamda başarılar diliyor, bir nefer olarak her daim Emniyet Teşkilatımızla birlikte olmaya devam edeceğimin altını çizmek istiyorum.

Milletimizin huzur ve güveni için canını feda eden aziz Şehitlerimizi rahmet, Gazilerimizi minnet duygusuyla anıyor, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm devlet erkanına, bütün meslek büyüklerime, emeklilerimize ve çalışma arkadaşlarıma minnettarlığımı arz ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.