Bursa Valisi Demirtaş duyurdu: Protokol imzalandı!

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Nilüfer ilçesi Balkan mahallesinde yapımı planlanan, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası yapımı bağış protokolünün imzalandığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Valisi Demirtaş duyurdu: Protokol imzalandı!

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, heyecan verici bir haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Nilüfer ilçesi Balkan mahallesinde yapımına başlanacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için bağış protokolü imzalandı.

Bursa Valisi Demirtaş duyurdu: Protokol imzalandı!-Bursa Hayat Gazetesi-2

Bursa Valisi Demirtaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Nilüfer ilçemiz Balkan mahallesine sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştıracak ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini hızlı ve etkin bir şekilde alabilmelerini sağlayacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası yapımı bağış protokolünü; hayırsever iş insanı Emre Altunok, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ve İl Sağlık Müdürü V. Fahire Gündüz ile birlikte imzaladık.  Hayırsever Emre Altunok'a projeye verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.