Bursa Terzi Kumaşçı ve Konfeksiyoncular Odası 73 yaşında

Bursa Terzi Kumaşçı Konfeksiyon İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası 73. yılını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 17:27
Kaynak: İHA
Bursa Terzi Kumaşçı ve Konfeksiyoncular Odası 73 yaşında

Bursa Terzi Kumaşçı Konfeksiyon İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kuruluşunun 73. yıl dönümünü, Türkiye’nin dört bir yanından gelen oda başkanlarıyla birlikte kutladı. Özel bir organizasyon kapsamında, Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerine yapılan bir gezi düzenlendi.

Gezi programının ardından, katılımcılar bir otelde bir araya gelerek sektörün güncel sorunlarını masaya yatırdı. Akşam yemeği ve gala gecesi ile kutlama programı sona erdi.

BAŞKAN NACİ CAMFENER'DEN AÇIKLAMALAR

Program öncesinde konuşan Bursa Terzi Kumaşçı ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Naci Camfener, "Odamız 1952 yılında kuruldu ve bugün 73. yılımızı kutluyoruz. Yönetim kurulumuzla birlikte, Türkiye'nin dört bir yanından gelen oda başkanlarımızla keyifli bir Bursa turu gerçekleştirdik. 1993'ten bu yana odamızın misyonunu ve vizyonunu geliştirmek için çalışıyoruz. Üyelerimizle olan ilişkilerimiz oldukça sağlam. Bu başarıyı sevgi ve saygı çerçevesinde sürdürdük. Umuyorum ki gelecekte de odamız daha da ileriye taşınacaktır" dedi.

TAHİR ÖZER'DEN VATANDAŞA ÇAĞRI

İstanbul Tuhafiye Manifaturacı ve Hazır Giyim Esnaf Odası Başkanı Tahir Özer ise, “Bursa Terzi Kumaşçı ve Konfeksiyoncular Odası'nın yıl dönümünde buradayım. Arkadaşlarımızla sorunlarımızı tartışmak için bir araya geldik. Bursa halkının ve esnafının bu güzel günden fayda sağlamasını diliyorum. Tüm vatandaşları, kumaş alarak kıyafetlerini terzilerde diktirmeye davet ediyoruz. Bu hem terzi esnafına destek olacak hem de tasarruf yapmalarına yardımcı olacaktır. Bu, ekonominin çarkları için son derece önemli” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.