Hava Durumu

Bursa Nilüfer’de imar sıkıntısı! Başkan Özdemir’den açıklama

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçedeki imar konusundaki sıkıntıların çözüldüğünü söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 12:11
Kaynak: İHA
Bursa Nilüfer’de imar sıkıntısı! Başkan Özdemir’den açıklama

Başkan Şadi Özdemir, imardan yardımlara, çevre düzenlemelerinden kültür sanata kadar birçok konu hakkında konuştu.

Nilüfer ilçesindeki tarım arazilerine yapılan kaçak binaların yıkıldığını söyleyen Başkan Özdemir imar konusundaki bütün çalışmaları özenle yürüttüklerini belirtti.

‘DAİMA İLERİYE BAKMAK GEREKİYOR’

Özdenmir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘Biz göreve başladıktan sonra imar alacaklarla ilgili bir sorun yok. Hakları ne ise, şartlara göre hareket ederek gereken izinleri alıyor. Bu da Nilüferliler tarafından kabul edildi. Kurallara uygun davranmamızdan dolayı da bütün Bursa'nın büyük desteğini alıyoruz. Geçmişte sorunlu binalar var. Onlara da belli rotalar çizdik. O rotalar doğrultusunda ilerliyoruz. Geçmişi bir yerde kapatmak gerekiyor. İnsan binalar satın almış, herkesin bir kabahati var. Bu yanlışlıklar sürecinde, bazı şeyler görülmemiş. Herkes hata yapmış. Ama oraları kapatmak gerekiyor. Oralarda yaşamamak gerekiyor. Daima ileriye bakmak gerekiyor.

Ancak, geçmiş bizi geriye götürür. Geçmişe dönüp ara sıra bakmak gerekiyor. Dikiz aynasına bakarak ileriye gidemezsiniz. Ara sıra bakmak gerekiyor. Devamlı geride yaşamamak gerekiyor. Bizim felsefemiz bu. Geçmişin kirlilikleri yanlışlıkları varsa, bir şekilde onun toparlanıp ileriye bakılması gerekiyor.’

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.