Bursa Mudanya'da şoke eden anlar: Küçük kız denize düştü!

Bursa'nın Mudanya içesinde korku dolu anlar yaşandı. İskele ile gemi arasındaki boşluğu fark etmeyen 6 yaşındaki kız çocuğu denize düştü. Kızının denize düştüğünü gören baba, hemen suya atladı ve çevredeki vatandaşların yardımıyla kızı kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 06:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 07:08
Kaynak: İHA
Bursa Mudanya'da şoke eden anlar: Küçük kız denize düştü!

Mudanya'nın Trilye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir tur gemisinin kıyıya yanaşmasının ardından 6 yaşındaki bir kız çocuğu, gemi ile kıyı arasındaki boşluğu fark edemeyerek suya düştü. Olay saat 22.30 sıralarında gerçekleşti. Kızının denize düştüğünü gören anne fenalık geçirirken, baba ise hemen suya atladı.

Bursa Mudanya'da şoke eden anlar: Küçük kız denize düştü! Bursa Hayat Gazetesi -2

Çevredeki vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan baba ve kızı kurtarıldı. Baba ve kızın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kurtarılma anı çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.

Olayı gören vatandaşlar, "Tur gemisi kıyıya yanaştıktan sonra küçük bir kız dalgınlıkla suya düştü. Baba da kızın arkasından atladı. Çevredekiler hemen müdahale ederek ikisini de kurtardı. Bu tür olaylarda bir anlık dikkatsizlik büyük tehlikeler yaratabilir; anne babaların daha dikkatli olmaları gerekiyor" şeklinde yorumda bulundular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.