Bursa İnegöl'de toplam 3 bin 500 metrekarelik alana parke taş döşendi

İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini ekledi. Hilmiye ve Hacıkara mahallelerinde toplam 5 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarıyla, bu bölgelerdeki ulaşım imkanları önemli ölçüde iyileştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa İnegöl'de toplam 3 bin 500 metrekarelik alana parke taş döşendi

Hizmet anlayışından ödün vermeyen İnegöl Belediyesi, şehir merkezinde geleceğe yönelik projelerle birlikte kırsal mahallelerde de yaşam kalitesini artırıcı çalışmalar yaparak dengeli bir gelişim hedefliyor.

TOPLAM 3500 METREKARELİK ALANA PARKE TAŞ DÖŞENDİ

İnegöl Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde yol yapım çalışmalarına hız verdi. Özellikle Hilmiye Mahallesi'nde mezarlık yolunun 1500 metrekaresi parke taşla kaplandı. Hacıkara Mahallesi'nde ise şelale yolu ve köy içinde bir sokak olmak üzere toplam 3500 metrekarelik alana parke taş döşendi.

BAŞKAN TABAN'DAN HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada;

‘Bugün de bu kapsamda Hilmiye ve Hacıkara Mahallelerimizde Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapımını tamamladığı parke taş kaplama çalışmalarını yerinde görmek istedik. Hilmiye Mahallemizde mezarlık yolu olarak bilinen bölgede 1500 m2 parke taş kaplaması yapıldı. Hacıkara Mahallemizde 2 sokağın parke taş kaplaması yapıldı. Şelaleye giden yol ve köy içerisinde bir sokak olmak üzere toplam 3500 m2 parke taş kaplaması gerçekleştirildi. Her iki çalışmanın da mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.