Hava Durumu

Bursa İnegöl’de 8 haftalık aile eğitim programı başladı

Bursa İnegöl’de 4. Aile Okulu eğitimleri, Dr. Abdülaziz Kıranşal’ın semineriyle başladı. 6 Aralık’a kadar sürecek programda, aile ve çocuk yetiştirme konuları işlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 12:00
Muhabir: Fethiye AKIN
Bursa İnegöl’de 8 haftalık aile eğitim programı başladı

İnegöl Belediyesi ve Aile Hayatı İyileştirme Derneği (AHİD) iş birliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Aile Okulu eğitimleri, Dr. Abdülaziz Kıranşal’ın “Siyonizm Kıskacında Aile” başlıklı semineriyle start aldı.

Toplamda 8 hafta sürecek olan eğitimler, her Cuma akşamı Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İlk etkinlikte ilçe halkının yoğun ilgisi dikkat çekerken, program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, bu yılki seminerlerin kalitesine ve önemine vurgu yaparak tüm İnegöl halkını etkinliklere davet etti. Ardından AHİD Başkanı Naci Köseoğlu da katılımcılara iyi dileklerde bulundu.

Dr. Kıranşal, yaklaşık bir saat süren konuşmasında aile yapısının önemini, ebeveynlik ve çocuk yetiştirme konularında değerli bilgiler paylaştı.

Programın sonunda, Başkan Yardımcısı Dündar, Kıranşal’a gecenin anısına bir hediye takdim etti. Eğitimlerin, aile ilişkilerini güçlendirme ve toplumsal değerleri yeniden canlandırma amacı taşıdığı belirtildi.

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.