Bursa hava durumu | Hafta sonu Bursa'da hava nasıl olacak?

Bursa hava durumu | Hafta sonu Bursa'da hava nasıl olacak? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan sorular arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Bursa hava durumu | Hafta sonu Bursa'da hava nasıl olacak? sorusunun yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa hava durumu | Hafta sonu Bursa'da hava nasıl olacak?

Bursa'da bugün nasıl bir hava bizi bekliyor diye merak ediyorsanız, yalnız değilsiniz. Birçok kişi gibi siz de arama motorlarına bu soruyu yazıyorsunuz. İşte Bursa'nın güncel hava durumu hakkında merak ettiğiniz her şey...

HAFTA SONU BURSA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Bursa'da hafta sonu yaz sıcakları kendini hissettirirken, meteoroloji yetkilileri hafta başı için yağış uyarısında bulundu.

Şehir, hafta sonunun ilk gününe 17 derecelik ılıman bir hava ile başladı. Sabah saatlerinde açık gökyüzüyle güne merhaba diyen Bursalıları, öğle saatlerinde termometrelerin 24 dereceye yükselmesiyle yaz sıcaklarının ortasında buldu. Gün ilerledikçe sıcaklıklar artmaya devam ederek öğleden sonra 29 dereceyi aştı. Hava sıcaklığının 33 dereceye kadar yükseldiği öğle saatleri sonrası, hissedilen sıcaklık ise 35 dereceye ulaştı. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar hafif düşerek 29 dereceye geriledi. Gece boyunca ise açık gökyüzü altında sıcaklık 22 dereceye kadar düştü.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, Bursa'da sıcaklıkların hafta sonu boyunca 30 derecenin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Ancak hafta başından itibaren sıcaklıklarda önemli bir düşüş yaşanacak ve yağışlı bir hava etkili olacak. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları ani hava değişikliklerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bursa'da yaşayanlar, hafta sonunu açık havada geçirmek için son fırsatı değerlendirirken, hafta başında yağmurluklarını yanlarından ayırmamaları gerekiyor.

Gün Hava Durumu Sıcaklık (°C)
Pazar Parçalı bulutlu ve güneşli 30°C
Pazartesi Sağanak yağışlı 26°C
Salı Az bulutlu ve güneşli 27°C
Çarşamba Az bulutlu ve güneşli 27°C

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.