Bursa Hava Durumu | 26 Temmuz 2024 Cuma | Bursa'da yağış var mı?

Bugün 26 Temmuz 2024 Cuma günü Bursa'da hava durumu nasıl olacak? Bugün, yarın ve önümüzdeki 5 gün boyunca Bursa'da beklenen hava koşulları nelerdir? gibi sorular arama motorlarında merak edilerek araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki, Bursa'da bugün hava nasıl olacak? İşte ayrıntılı yanıtı!

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Hava Durumu | 26 Temmuz 2024 Cuma | Bursa'da yağış var mı?

Bursa'da bugün, yani 26 Temmuz Cuma günü, gökyüzü yer yer bulutlu olacak ve gün içinde sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, sıcaklıklar en yüksek 27 dereceyi gösterecek.

Bursa'da bugün başlayan yağışlı hava, hafta sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, şehir genelinde bugün ve yarın yer yer sağanak yağışlar etkili olacak.

Bugün sabah saatlerinden itibaren başlayan yağışlar, gün boyunca aralıklarla devam etti. Özellikle öğle saatlerinde şehir genelinde etkili olan sağanak yağışlar, termometrelerin 24 derece civarında seyretmesine neden oldu. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 27 dereceye kadar yükseldi.

Yarın için de benzer bir hava durumu öngörülüyor. Bölgesel sağanak yağışların etkili olması beklenirken, sıcaklıkların 29 derece civarında seyretmesi tahmin ediliyor.

Hafta sonu itibarıyla ise hava sıcaklıkları yeniden yükselmeye başlayacak. Pazar günü az bulutlu ve güneşli bir hava beklenirken, termometreler 34 dereceyi gösterecek. Pazartesi ve salı günleri ise sıcağın 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

BURSA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

26 Temmuz Cuma: Sabah saatlerinden itibaren başlayan yağışlar, gün boyunca aralıklarla devam edecek. Öğle saatlerinde etkili sağanak yağışlar, sıcaklıkları 24 derece civarında tutacak. Akşam saatlerinde ise sıcaklık 27 dereceye kadar çıkacak.

27 Temmuz Cumartesi: Bölgesel sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Sıcaklıklar 29 derece civarında seyredecek.

28 Temmuz Pazar: Hava az bulutlu ve güneşli olacak. Sıcaklıklar 34 dereceye kadar yükselecek.

29 Temmuz Pazartesi: Güneşli hava devam edecek ve sıcaklıklar 35 dereceye kadar çıkacak.

30 Temmuz Salı: Güneşli hava etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar yine 35 derece civarında olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.