Bursa Hande Yener’le coşuyor

Bursa'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Hüdavendigar Kent Parkı’nda bugün itibariyle başlayan ve gün boyunca süren ‘Gençlik Şöleni’ bayram sonuna kadar aynı coşkuyla devam edecek. 

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2024 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Hande Yener’le coşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hüdavendigar Kent Parkı’nda düzenlenen ‘Gençlik Şöleni’ne Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. FSM bulvarından düzenlenen yürüyüşle etkinlik alanına gelen Başkan Mustafa Bozbey’i vatandaşlar sevgi seliyle karşıladı.

Bursa Hande Yener’le coşuyor - Bursa Hayat Gazetesi-2

Hande Yener’den önce sahneye çıkarak Bursalı vatandaşların ve gençlerin Bayramını kutlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Milli bayramlar beraberlik bilincini pekiştirmenin zamanıdır. Bugünün hakkını vermelisiniz. Hazırladığımız tüm etkinlikler gençlerimizin bu bayramı coşkuyla kutlaması içindi. Bu organizasyona destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sevgili gençler bu bayram sizlerin bu bayramı doyasıya coşkuyla kutlamak sizin hakkınız. Sizlere Ulu Önderimiz  Mustafa Atatürk sözünü hatırlatmak istiyorum. 'Ey yükselen yeni nesil cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz’ Her bayram bir öncekinden daha güzel olacak size söz veriyorum. Çünkü sizden bir tane daha yok. Şimdi coşkuyla eğlenme zamanı” dedi.

Bursa Hande Yener’le coşuyor - Bursa Hayat Gazetesi-3

Bursa Hande Yener’le coşuyor - Bursa Hayat Gazetesi-4

Bursa Hande Yener’le coşuyor - Bursa Hayat Gazetesi-5

Bursa Hande Yener’le coşuyor - Bursa Hayat Gazetesi-6

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.