Bursa Gemlik'te ulaşım ağı modernleşiyor

Gemlik Belediyesi, ilçenin merkez ve kırsal bölgelerinde başlattığı yol yapım çalışmalarıyla ulaşım ağını modernize ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Gemlik'te ulaşım ağı modernleşiyor

Gemlik Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında başlattığı iyileştirme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı Hamidiye ve Büyükkumla mahallelerindeki kaldırımların bakımını tamamlayan ekipleri, Yenimahalle, Orhaniye ve Kayhan mahallelerinde de çevre düzenlemesi yaparak ilçemizin görsel kimliğini güzelleştirdi.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ KONUSUNDA ÖNEMLİ ADIM

Ayrıca, Şükriye ve Feyziye köylerindeki hafriyat kaldırma çalışmalarıyla da çevre temizliği konusunda önemli bir adım atıldı. Bu çalışmalar sayesinde hem mahallelerimizin yaşam kalitesi arttı hem de ilçemizin daha modern bir görünüme kavuşması sağlandı.

Umurbey'deki Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan file yükseltme çalışmalarıyla spor karşılaşmaları daha güvenli hale getirildi. Hisartepe bölgesindeki yeni yol açım çalışmaları ise son aşamaya gelirken, Emniyet Müdürlüğü çevresinde de yol yapım çalışmaları devam ediyor.

İlçenin genel görünümünü değiştirecek, ulaşım ağını güçlendirecek ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.