Bursa’dan İstanbul’a çocuklarını görmeye gitmişti! Kayınpederi katletti

İstanbul'da yaşanan dehşet verici olayda, çocuklarını görmek için gittiği evde katledilen bir anne, memleketi Bursa’da toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 15:51
Kaynak: İHA
Bursa’dan İstanbul’a çocuklarını görmeye gitmişti! Kayınpederi katletti

Olay, İstanbul Eyüpsultan'da meydana geldi. Boşanma aşamasında olan eşiyle sorunlar yaşayan Kübra Güler (35), çocuklarını görebilmek için İstanbul’a eşinin evine gitti.

35 yaşındaki kadın ile kayınpederi ve eşinin yakınları arasında tartışma yaşandı.

Taraflar arasındaki tartışmanın büyümesiyle kayınpeder Mehmet Fidyel, torununun gözleri önünde anne Güler’e kurşun yağdırdı.

Kanlar içinde yerde kalan Kübra Güler olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri Mehmet Fidyel'i gözaltına aldı.

Hayatını kaybeden anne Kübra Güler‘in cenazesi Bursa’ya getirildi. Kübra Güler, Gaziler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Kent Mezarlığı'nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

“KOMŞUSUNUN EVİNDE YAKALIYOR”

Katilin gereken cezayı almasını istediğini söyleyen, Kübra Güler’in amcası Abdullah Sabri Yalçın, “35 yaşındaydı, boşanma davası hala sürüyorken cumartesi günü çocuğunu görmeye gitti. Kayınpederinden kaçıp komşusuna sığınıyor. Kayınpederi komşusunun evinde yakalıyor, kafasına bir şarjör boşaltıyor. Yavrusunu görmeye gidiyor ve katlediliyor. Lütfen bunun üzerine gidilsin. Başka hiçbir şey istemiyorum. Bu çocuğun hesabı sorulması lazım. Anlaşamadılar, geçinemediler, boşanmaya çalıştı. Dava sürüyor, sürdüğü halde böyle yaptılar. 10 yaşında bir çocuğu vardı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.