Bursa'daki kazada kahreden tesadüf!

Bursa’nın Kestel ilçesinde kontrolden çıkan bir servis minibüsü dereye uçtu. Meydana gelen kazada aynı yerde 10 ay önce 23 yaşındaki oğlunu kaybeden minibüs sürücüsü yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 11:56
Kaynak: İHA
Bursa'daki kazada kahreden tesadüf!

Bursa'nın Kestel ilçesi Vanimehmet Mahallesi Çataltepe Yolu'nda meydana gelen kazada, Yusuf A.'nın kullandığı 16 SYZ 31 plakalı minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak Mandıras Deresi'ne düştü. Kaza sonrası bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, dere içinde yaralı olarak bulunan Yusuf Aktaş'ı başarılı bir kurtarma operasyonuyla dışarı çıkardı.

Bursa'daki kazada kahreden tesadüf!  bUrsa Hayat Gazetesi -2

Sağlık ekipleri, Aktaş'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan kontrollerde Aktaş'ın vücudunda çeşitli kırıklar bulunduğu ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bursa'daki kazada kahreden tesadüf!  bUrsa Hayat Gazetesi -3

Öte yandan, minibüsün dereye düşme anı hem başka bir aracın kamerasına hem de HTS kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazanın acı bir tesadüfü ise Yusuf Aktaş'ın oğlunun 10 ay önce aynı cadde üzerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş olması. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.